fbpx
Dezvoltare PersonalaRelaxareStil de viataTestimonialVideoYoga

Yoga pentru incepatori | VIDEO | 60 minute

Aceasta este o sesiune de practica Yoga pentru incepatori. Abordarea este blanda. Include meditatie ghidata, asana (posturi), tehnica de respiratie pentru stare de calm si relaxare. Afla beneficiile pe care ti le poate aduce si vino alaturi de mine pe salteluta de Yoga!


Yoga pentru incepatori | VIDEO | 60 minute

Timpuri noi, masuri noi. Flexibilitatea si puterea de adaptare sunt un atu in acest capitol nou deschis al omenirii, in care noi repere construiesc normalitatea.

Din martie, o data cu instituirea situatiei de urgenta, am inceput sa ghidez sesiuni online LIVE de practica Yoga. Din siguranta si confortul propriului camin, intentia programului a fost (si ramane) aceea de a parcurge mai usor impreuna aceasta perioada si provocarile pe care le aduce. 

Astfel, in zilele de sambata, de la ora 9 la 10, sunt sesiunile de practica Yoga pentru incepatori. Aceste sesiuni sunt potrivite pentru cei care sunt la inceput si vor sa se deschida practicii Yoga si beneficiilor pe care aceasta le aduce. Totodata, aceste sesiuni sunt potrivite pentru mamicile cu bebelusi/copii mici care isi doresc sa inceapa un program bland de exercitii pentru detensionare muschi si articulatii, tonifierea blanda a musculaturii, eliminarea cetii mentale si aducerea unei stari de calm.

Testimonial Irina, mamica de baietel, 6 luni

Sesiune ghidata de practica Yoga pentru incepatori 

Aceasta este una din primele sesiuni de Yoga online LIVE pe care le-am ghidat. Pentru ca a fost inregistrata, iti va fi disponibila oricand vei dori sa iti dedici timp si spatiu pentru tine si practica Yoga.

Abordarea este blanda. Include meditatie ghidata, asana (posturi), tehnica de respiratie pentru stare de calm si relaxare.

CE poti experimenta

  • Secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • Sesiunile de meditatie si respiratie constienta au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Citeste si 10 Intrebari frecvente despre yoga si raspunsurile lor | Yoga pentru Incepatori  – un articol documentat din experienta mea profesionala si care este publicat pe pagina partenera a site-ului Gourmandelle.com


Iti doresti o stare de bine si sa practici Yoga alaturi de mine? Acum, pot ajunge mai usor la tine prin Programul Yoga Online LIVE!

Pentru sedintele individuale de consiliere pentru Dezvoltare personala si Yoga, Nutritie si mod de viata sanatos, afla mai multe aici: Activitati si Programe

Iti sunt alaturi,
Mirela Ivaz

Hai sa ne conectam si pe Facebook:
www.facebook.com/ivaz.ro

Acum ma gasesti si pe YouTube:
www.youtube.com/channel/UC9wyAIlClyI9eqqxUnhBo1Q

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *