CalatoriiMeditatieNLPReteteSportStil de viataYoga

Weekend de relaxare si revitalizare – Ediția de toamnă 2 – 4 septembrie 2016

Hai cu mine într-un weekend de relaxare și revitalizare!

Te bucuri de hrană curată, de natură, explorezi posibilitățile corpului tau de a se alinia energetic în ședințele zilnice de yoga și înveți pas cu pas să faci alegeri simple în alimentația ta, care te hrănesc și te mențin sănătoși.

Cele mai frumoase experiențe sunt cele din sfera socializării și a comunicării, așa că te invit să iei parte la următoarele activități gândite special pentru tine:
·        ședințe de destindere corporală și mentală prin yoga:crești flexibilitatea, tonifici, îmbunătățesti stabilitatea și mobilitatea corpului;
·        sesiuni de meditație și respirație conștientă: sporesti capacitatea de concentrare, reduci stresul și anxietatea, te reechilibrezi energetic;
·        seminar de nutriție: afli care sunt principiile alimentației complete și a unui stil de viață sănătos;
·        atelier de analiză personală cu rolul de a-ți evalua prioritățile și oferi mai multă claritate;
·        atelier practic de gătit raw vegan: se lasă cu o degustare delicioasă;
·        drumeții, plimbări în aer liber: iți revigorezi corpul, accelerezi metabolismul, te reconectezi cu frumusețile naturii.
Meniul este atent ales pentru a-ți asigura nutrienții necesari și pentru a permite o detoxifiere ușoară a organismului.

Ce iei cu tine din experiența acestui weekend:
      abilitatea de a folosi tehnici simple și la îndemână pentru îmbunătățirea tonusului fizic și psihic prin alimentație și yoga;
      tehnici pentru a-ți stabili și evalua prioritățile pentru creșterea satisfacției in viața personală;
      rețete noi de mâncare sănătoasă, gustoasă și ușor de preparat, rețete vegane și raw vegane;
      noi prietenii cu persoane având preocupări asemănătoare cu ale tale.

Vrei să știi cum a fost pentru participanții ediției de vară?  Află direct de la participanti cum s-au simțit și vezi care a fost atmosfera pe parcursul celor 3 zile. Click aici! 
Iți sunt alături:

Mirela Ivaz, fondator R-Evolution Mind & Body
Instructor yoga acreditat de Yoga Alliance
Practician NLP acreditat IANLP

Tehnician Nutritionist acreditat ANC

Dincolo de profesia de inginer, lucrând de peste 10 ani în IT/Telecom, viața mea personală este marcată încă de timpuriu de satisfacția practicării sportului și de bucuria de a petrece timp în natură. La acestea s-a adăugat interesul pentru o alimentație echilibrată, devenind vegetariană încă de la vârsta de 15 ani.
Cred într-un proces de învățare continuă pe tot parcursul vieții, pentru creștere și perfecționarea abilităților personale.
Din rolul de instructor yoga împărtășesc oamenilor, ție, acele căi simple, eficiente pentru dezvoltarea unui corp armonios, potențarea stării de energie, echilibrarea laturei emoțional-mentale.
Programarea neuro-lingvistică îmi conferă claritate, sens și direcție în viață. Prin procese specifice NLP te ghidez pentru optimizarea calității vieții și atingerea echilibrului între profesie și viața personală.

Unde ne petrecem weekend-ul:

Pensiunea Casa Moroeni, situată la doar 2 ore distanță de București, este amplasată într-o oază de verdeață, departe de agitația orașului.
Ne cazăm pentru 2 nopți în camere duble, cu mic dejun, prânz și cină incluse.
Vineri, 2 septembrie, la ora 19:00 are loc deschiderea oficială a mini-taberei de relaxare si revitalizare. Te aștept la pensiune începând cu ora 18:00 pentru cazare, socializare la un ceai.
Programul mini-taberei se încheie duminică, 4 septembrie, la ora 16:00 cu întoarcerea noastră spre casă.
Contribuția ta:

Bucură-te de experiența weekend-ului de relaxare și revitalizare investind numai 450 lei sau ia un prieten/ă și beneficiați fiecare de o reducere de 5%.
Completează formularul de înscriere, achită avansul de 50% până la data de 10 august, urmând ca până la data de 26 august să achiți diferența rămasă.
Pentru plata integrală până la data de 7 augustbeneficiezi de o reducere de 10%.
Costul nu acoperă transportul. Organizăm gruparea in mașini atunci când lista participanților este completă.
Dorești mai multe detalii? Scrie-mi acum pe adresa de email de mai jos și te voi contacta rapid pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.

Te aștept cu brațele deschise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *