CalatoriiSpiritualitate

[VIDEO] 10 zile de trekking in Langtang Valley, Nepal – A treia parte

Aceasta este a treia parte, dintr-o serie de trei filmari video a calatoriei mele pe Langtang Valley, in Nepal. Vezi AICI prima parte din serie si AICI cea de-a doua parte.
Cea de-a treia parte te conduce pe traseul de întoarcere Kyanjin Gumba – Langtang Village – Lama Hotel – Thulo Syabru – Syabru Bensi – Kathmandu si acoperă ultimele patru zile ale expediției.
Vezi ineditul acestui traseu, pădurea locuita de o familie de 40-50 de maimuțe, traversarea celui mai lung pod suspendat peste o prăpastie abisala, satul terasat locuit de băstinăsii triburilor Sherpa si Tamang, drumul cu jeep-ul înapoi in Kathmandu.
Dă drumul la sonor, așează-te confortabil, PLAY!

 

Împărtășește-mi din trăirile tale, cu ce anume a rezonat în adâncul tău? Lasa-mi un mesaj in secțiunea de Comment sau scrie-mi pe contact@ivaz.ro

 

Daca îți place ce afli aici, lasă-i și pe ceilalți sa afle, cu un Share.
Înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro și primești pe email următoarele povestiri din călătorie, însoțite de poze și filmări.
Daca îți place filmarea postata pe canalul Youtube Mirela Ivaz, dă-i Like și abonează-te.
Namaste!
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Life Counselor, acreditat Yoga Alliance si STED Council, India
 
CITESTE si:
10 zile intr-o manastire budista in Nepal. Calatoria mea spirituala spre interior. Te invit sa afli cum este sa trăiești pentru 10 zile într-o mănăstire budista, în Nepal.
Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Este povestea trăirilor mele in Kathmandu, locuri, oameni, obiceiuri, etc.
[VIDEO] Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Dă drumul la sonor, așează-te confortabil, PLAY!
NEPAL: de la 1400m la 5000m altitudine. De la Idee la Manifestare. Este un sumar al pregătirilor care m-au dus spre aceasta destinație, detalii ale traseului și ale diferitelor etape de călătorie, etc.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *