fbpx
Dezvoltare PersonalaStil de viataTestimonialYoga

Testimonial – Sanatatea emotionala a mamei dupa nastere si Yoga: „Am intalnit exact ceea ce aveam nevoie in perioada respectiva: blandete si un ritm potrivit” – Afla povestea Florentinei

Sanatatea emotionala a mamei dupa nastere conteaza enorm pentru mama, pentru copil, cat si pentru dezvoltarea atasamentului securizat intre cei doi. Totodata, conteaza pentru relatia de cuplu. Atunci cand tanara mama poate practica exercitii fizice de intensitate usoara-spre moderata, Yoga – prin instrumentele sale de lucru – sprijina sanatatea emotionala a mamei in perioada dupa nastere si mai departe.  

Florentina a acceptat sa isi impartaseasca experienta si isi doreste ca aceasta sa inspire si alte persoane – tinere mame si femei.


Testimonial – Sanatatea emotionala a mamei dupa nastere si Yoga: „Am intalnit exact ceea ce aveam nevoie in perioada respectiva: blandete si un ritm potrivit” – Afla povestea Florentinei

Pe Florentina am intalnit-o la sesiunile de Yoga pentru mama si bebelus. In toamna anului 2019 am inceput o frumoasa si trainica colaborare cu PediLactis, al carei spatiu child-friendly gazduia sesiunile noastre de practica Yoga – destindere, relaxare, miscare constienta in corp, respiratie, tonifiere, regasire in comunitate pentru proaspetele mamici.

Florentina este una din mamicile care are au participat in tabara de Yoga si dezvoltare personala – editia de toamna pe care am organizat-o in cadrul placut al naturii, la munte. A indraznit sa isi ofere ei insasi acest rastimp pentru crestere, cunoastere, explorare personala, intr-o perioada de mari intrebari, transformari si inedit in viata ei. In tabara, i-au fost alaturi baietelul de 8 luni si sotul, care a sustinut-o si a avut grija de bebe pentru ca Florentina sa poata participa la activitatile din programul taberei. Bineinteles, au fost multe alte momente si ocazii special create care au reunit intreaga familie, in cadrul grupului extins de participanti si insotitorii acestora – soti, copii.

Cu familia aproape, Florentina s-a putut simti in siguranta si linistita. In felul acesta si-a putut dedica timp pentru ea si si-a dat voie sa isi hraneasca nevoia interioara de cunoastere, (re)definire, afirmare personala a lui „cine sunt si cine aleg sa fiu”.

(!) Editia X a taberei are loc in perioada 16-19 septembrie 2021, la munte! Cere-mi detaliile suplimentare de care ai nevoie, indrazneste si vino in Weekend de Relaxare si Revitalizare – Editia X!

Afla povestea Florentinei – „Aveam nevoie de blandete si un ritm potrivit”

 

Pe Mirela am cunoscut-o la sendintele de Yoga pentru mamici si bebelusi. M-a surprins si m-a bucurat totodata rabdarea pe care o avea cu noi, fiind exact ceea ce aveam nevoie in perioada respectiva: blandete si un ritm potrivit.

In tabara, pe langa practicile pe care le-am invatat, am descoperit parti din mine pe care le uitasem. Mirosul de fan, iarba verde, senzatia ca sunt una cu natura m-au ajutat mult si sunt printre amintirile pe care le pastrez cu drag. Mirela a ales cu atentie locul si a avut grija sa puna in armonie fiecare activitate, fiecare experienta. Sunt recunoscatoare pentru ceea ce am invatat, pentru rabdare si o organizare excelenta si, mai ales, pentru faptul ca stiu ca exista in lume oameni ca Mirela, care lucreaza pentru a aduce pace si echilibru celor care au nevoie.


Detalii program cursuri si evenimente in perioada urmatoare

Florentina a ajuns la mine datorita colaborarii frumoase si de durata cu PediLactis – Centrul de Pediatrie si Consultanta in alaptare, prin proiectul comun Yoga pentru mame.

Ghidez sesiuni de practica Yoga cu grupul in fiecare zi de Luni (online), Marti (la Studio) si Joi (la Cofferino Hub – curs de Yoga pentru mama si bebe).

Pentru sesiuni individuale sau de grup, acestea sunt disponibile prin programele de consiliere Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.


Anul acesta Weekend-ul pentru relaxare si revitalizare, editia cu nr. X, va avea loc la munte, in perioada 16-19 septembrie. Locatia este aleasa, se afla la 180 km de Bucuresti, in zona Rucar-Bran. Afli in link toate detaliile pentru a te putea inscrie si a-ti rezerva locul! Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii!


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *