fbpx
Dezvoltare PersonalaEmotiiRelaxareSanatateStil de viataTestimonialYoga

Testimonial – „Desi nu am fost ferita de depresia post-partum, orele de Yoga erau perioadele mele de self-care” – Afla povestea Madalinei

Probabil tineretea si spiritul radiant al Madalinei au sprijinit-o sa depaseasca aceste dificultati care i s-au aglomerat chiar in perioada devenirii ca mama: depresia post-partum, tendinita cu dureri puternice la incheietura mainilor, un corp rigid si dureros. Si mai este Yoga.

Madalina a acceptat sa isi spuna povestea si isi doreste ca aceasta sa ajunga si la alte persoane – tinere mame si femei, si sa le inspire.


Testimonial – „Desi nu am fost ferita de depresia post-partum, orele de Yoga erau perioadele mele de self-care” – Afla povestea Madalinei

La cinci luni dupa nastere, Madalina a decis sa se alature sesiunilor online de practica Yoga. Tanara si vibranta, abia cu aceasta marturisire a ei am aflat ca nu a fost ferita de depresia post-partum. Madalina a ramas si este o prezenta constanta la sesiunile online de Yoga; uneori, bebelusa ei – care de curand a aniversat un anisor – ni se alatura spre finalul sesiunii, in etapa de relaxare sau pentru a ne face cu manuta la incheierea intalnirii. 

Probabil tineretea si spiritul ei radiant au sprijinit-o sa depaseasca aceste dificultati care i s-au aglomerat chiar in perioada devenirii ca mama: depresia post-partum, tendinita cu dureri puternice la incheietura mainilor, un corp rigid si dureros. Si mai este Yoga.

Madalina a acceptat sa isi spuna povestea si isi doreste ca aceasta sa ajunga si la alte persoane – tinere mame si femei, si sa le inspire.

Afla povestea Madalinei – „Aveam mari dureri de spate in zona lombara si tocmai fusesem diagnosticata cu tendinita de Quervain”

 

Am inceput sa practic yoga cu Mirela la 5 luni dupa nastere. Aveam mari dureri de spate in zona lombara si tocmai fusesem diagnosticata cu tendinita de Quervain (dureri puternice la incheieturile mainilor). Faptul ca am putut participa online la ore a fost salvator pentru mine, astfel incat bebe petrecea timp cu tati si eu nu plecam foarte mult de langa ei. Dupa primele ore am simtit o imbunatatire a starii mele de sanatate si, totodata, a starii de bine. Pentru protejarea incheieturilor foloseam variatiuni ale pozitiilor mai solicitante, pana am reusit sa imi intaresc muschii de la brate pentru a putea lua presiunea de pe incheieturi.

Desi nu am fost ferita de depresia post-partum consider ca orele de yoga cu Mirela, tehnicile de respiratie si meditatiile ghidate de ea m-au ajutat foarte mult atat fizic cat si psihic: erau perioadele mele de self-care. 

O imagine pe care o am in minte este ca la una din orele de Yin Yoga (practica de joi) am inceput practica cu o pozitie de corps pose: mi-am simtit spatele atat de intepenit si ma durea atat de tare, încat nu puteam sa ma relaxez si sa ma aliniez la sol. Practica a fost atat de blanda si binefacatoare incat la sfarsitul orei, cand am incheiat cu aceeasi pozitie, aveam spatele relaxat, puteam sa imi aliniez spatele si nu ma mai durea. Acela a fost momentul in care am realizat cat de incordata eram de fapt si cat de bine imi face practica de yoga. 

Consider ca orele de yoga fac parte din viata mea acum, ca stil de viata, si ca ele ma ajuta sa fiu mai relaxata, mai calma si mai conectata cu cei din jur, aducandu-mi un beneficiu major asupra sanatatii fizice si psihice.

Madalina – mama, sotie, manager financiar


Madalina a ajuns la mine datorita colaborarii frumoase si de durata cu PediLactis – Centrul de Pediatrie si Consultanta in alaptare, prin proiectul comun Yoga pentru mame.

Pentru sesiuni individuale sau de grup, acestea sunt disponibile prin programele de consiliere Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.


Anul acesta Weekend-ul de relaxare si revitalizare, editia cu nr. IX, va avea loc la munte, in perioada 24-27 iunie. Locatia este aleasa, se afla la 180 km de Bucuresti, in zona Rucar-Bran. Afli in link toate detaliile pentru a te putea inscrie si a-ti rezerva locul! Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii!


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *