Te regasesti intr-una sau mai multe din situatiile de mai jos?

  • Ai un program incarcat in care incerci cu straduinta sa faci fata povocarilor zilnice la serviciu sau acasa.
  • Ai o alimentatie dezechilibrata, un stil de viata sedentar si/sau stresant.
  • Iti lipsesc vitalitatea, energia, buna dispozitie sau nu te simti bine in pielea ta.
  • Iti doresti mai multa claritate asupra unui anumit aspect al vietii tale.

Cum ar fi sa te simti bine in corpul tau, in actiunile tale, in relatiile pe care le desfasori cu ceilalti?

Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta!

Metoda pe care am preluat-o direct de la medicii si oamenii de stiinta indieni constă în aplicarea principiilor Ayurveda a celor 5-elemente în Yoga. Potrivit Ayurveda, Universul este compus din 5 elemente: pământ, apă, foc, aer, spațiu. Conform filosofiei Ayurveda, ne naștem cu caracteristici din cele 5-elemente, combinate în proporții diferite, ceea ce conferă unicitate fiecărui individ. Aflate in echilibru, cele 5-elemente mențin sănătatea și produc boala când sunt în dezechilibru.

Abordarea mea pentru armonizare, echilibrare și vindecare constă în înțelegerea și acceptarea felului natural și unic de a fi, a calităților cu care natura ne-a înzestrat și adoptarea unui regim de viață care hrănește și sprijină menținerea în echilibru a celor 5-elemente.

Yoga – sedinte de grup sau individuale

Alege sedintele yoga individuale sau de grup unde sunt integrate tehnici traditionale adresate nevoilor tale actuale:

  • secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • sesiunile de meditatie si respiratie constienta au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.
  • AFLA PRETURI SI DETALII >>>

Ayurveda – consiliere individuala

Iti doresti sa descoperi care este natura unica a fiintei tale, care sunt cauzele multora dintre comportamentele tale sau sa afli ce afectiuni si boli poti dezvolta daca nu ai grija de tine?

Si mai mult decat atat, iti doresti sa inveti cum sa iti organizezi stilul de viata potrivit naturii tale unice, pentru a preveni efectele premature ale inaintarii in varsta si sa te bucuri astfel de sanatate si vitalitate timp indelungat?

Alege sedintele de consiliere individuala Ayurveda si apeleaza la cunoasterea celui mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India.

AFLA PRETURI SI DETALII >>>.

Viitorul depinde de decizia pe care o iei astazi!

Programari:
Email: contact@ivaz.ro
Telefon: 0741.267.160

sau formular de contact: