EvenimenteYoga

Relax mood ON! – Sedinta Yin Yoga Eveniment, 8 august 2017, Bucuresti

In plin sezon estival de canicula, corpul ia masuri:  si-a “linistit” motoarele.
Ziua este “fierbinte” de dimineata si te indeamna la relaxare si visare la plaje intinse. Doar un mic inconvenient. Daca nu esti deja in vacanta, nu ai de ales si e nevoie sa te achiti de sarcinile zilnice de acasa sau de la serviciu. Iar canicula in sine produce un stres negativ asupra organismului, fiindu-ti acum un pic mai dificil sa te ocupi de aceste lucruri.
Martea aceasta, dedicata tie: o sedinta Yin Yoga linistitoare, racoroasa ca o ploaie de primavara ce iti calmeaza din agitatia interioara si iti creaza spatiu sa implinesti lucrurile intr-un mod relaxat.

Detalii organizatorice:

Cand? 8 august 2017, de la ora 19-20:30.
Unde? Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), Bucuresti. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunta participarea.
Acesta sedinta nu are contraindicatii majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.
Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.
Contributia ta este de doar 35 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.
***
Sedintele yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.
Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa verifici!
***
Iți doresti sa experimentezi beneficiile unui detox pentru minte si corp si sa te incarci cu energie si inspirație pentru urmatoarea etapa din an?
In perioada 1-3 septembrie are loc Editia 4
Inscriere & Detalii: contact@ivaz.ro
Te aștept cu brațele deschise!
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *