EvenimenteMeditatieStil de viataYoga

Minte calma si Dinamism prin Yoga – Sedinta Yoga Eveniment, 28 februarie 2017, Bucuresti

Respiratia este vitala: este strans legata de activitatea fiecarei celule a corpului tau si, mai mult decat atat, este conectata puternic cu performantele creierului. Respiri de cand te-ai nascut, esti atat de obisnuit sa respiri incat ai ajuns sa ignori cand si cum se intampla.


Respiratia este intim conectata cu toate aspectele existentei tale. Respiratia ritmica, adanca si lenta produce claritate in gandire, armonie intre sisteme si functii, stres redus si eficienta/productivitate mai mare – te simti calm, linistit. Respiratia neregulata perturba ritmul creierului si al inimii si se rasfrange la nivel fizic, emotional si mental – ajungi sa te simti stors, fara vlaga. De aici si pana la conflicte interioare, manifestari dezechilibrate ale personalitatii, stil de viata dezordonat, boala … e doar un singur pas.

Ne intalnim martea aceasta, pe 28 februarie, la ora 19:00, lucram constient cu propria respiratie si o incorporam intr-o secventa de asana cu scopul de a (re)stabili ritmul natural, relaxat al mintii si corpului.

Desi respiratia este majoritar un process inconstient, preluarea constienta a controlului poate fi facuta oricand. In consecinta, prin practica consecventa, creezi o punte de legatura intre mentalul constient si subconstient: descatusezi acea energie “captiva” care iti aduce mai mult dinamism in actiune, vitalitate, o stare generala de bine.


Detalii organizatorice:

Data eveniment: 28 februarie 2017, de la ora 19-20:30.

Locatie studio: Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), Bucuresti. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunta participarea.

Acesta sedinta nu are contraindicatii majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contributia ta este de doar 35 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.

Sedintele yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.

Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa verifici!

Cu mult drag,

Mirela Ivaz

Ayurveda & Yoga Trainer


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *