MeditatieRelaxareSanatateVideoYoga

Manifestarea Puterii Feminine prin Yoga | VIDEO 30 minute

Viața ta este o călătorie sacră plină de schimbare, creștere, descoperire, transformare, lărgirea viziunii și descoperirea puterii sufletului feminin.

In aceasta călătorie, Yoga poate deveni un sprijin incredibil pentru a parcurge toate aceste etape si schimbări. Te sprijină sa afli curaj si perspective noi, putere si înțelepciune interioară, să te iubești si sa iti onorezi corpul, sa afli si sa menții echilibrul in viata ta.

Secventa Yoga pentru Manifestarea Puterii Feminine combina, in etape si progresiv, posturile dinamice cu cele de relaxare si destindere, pentru a-ti revigora si tonifia corpul, precum si pentru a-l liniști, oferindu-i timp pentru refacere.

Vei fi ghidata intr-o serie de posturi yoga, special selecționate pentru a te sprijini in situațiile curente de viata cu care te confrunți ca femeie. Acestea sunt abordate in stil meditativ, ceea ce conferă semnificație si profunzime fiecărei posturi, menținerii acesteia cat si perioadei de tranziție dintre ele.

Aloca-ti aproximativ 30 de minute.

Iata tot ceea ce ai nevoie:
–       un spatiu personal linistit, in care ai lasat inainte aer proaspat sa intre in camera,
–       o salteluta de yoga sau ceva asemanator (o patura sau un covoras pe care sa il intinzi pe jos),
–       yoga props sau la fel de bine, un prosop mare de baie sau o paturica, pliat/a sau rulat/a,
–       poti apela si la sprijinul uleiurilor esentiale, folosind o lampa de aromoterapie. Pentru aceasta tematica iti recomand 2-3 picaturi de ulei esential de salvie sau ylang-ylang amestecate in apa.

Sau CLICK AICI pentru VIDEO.

Pentru o aprofundare a posturilor si tehnicilor prezentate, citește 10 Posturi Yoga pentru Manifestarea Puterii Feminine.

Împărtășește-mi cum te-a inspirat aceasta secventa yoga, ce ti-a adus nou, precum si provocările pe care le-ai întâmpinat. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro si urmareste-ma in continuare pe canalul Youtube sau pe blog, www.ivaz.ro.

Namaste!

Mirela Ivaz,

Yoga Teacher 500-RYT & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance si STED Council (India)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *