CalatoriiSpiritualitate

10 zile de trekking in Langtang Valley, Nepal (I-a parte) | VIDEO

Aceasta este călătoria mea de zece zile în Langtang Valley, din Nepal, parcurgând pe jos distanta ce ma poarta de la 1400 la 5000 de metri altitudine, trăind printre indigenii tibetani și înconjurata de peisaje ce îți taie răsuflarea. Este o calatorie pe care am organizat-o independent, fara ghizi sau porteri, carandu-mi in spate bagajul si afland calea cu un Garmin si de la oamenii intalniti in traseu.


10 zile de trekking in Langtang Valley, Nepal – Partea intai

Partea intai te conduce pe traseul Kathmandu – Syabru Bensi – Lama Hotel – Langtang Village – Kyanjin Gumba, de la 1400 la 3755 metri altitudine si acopera primele patru zile ale expeditiei.

 

Vezi ineditul acestui traseu, locuind in casele tibetanilor, intalnind in cale yaki si naki, cascade de apa ce par a curge din cer, traversarea ghetarului, pretutindeni semne ale spiritualitatii budiste nepaleze, etc.
Dă drumul la sonor, așează-te confortabil, PLAY!

 

Împărtășește-mi din trăirile tale, cu ce anume a rezonat în adâncul tău? Lasa-mi un mesaj in secțiunea de Comment sau scrie-mi pe contact@ivaz.ro


Daca îți place ce afli aici, lasă-i și pe ceilalți sa afle, cu un Share.
Înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro și primești pe email următoarele povestiri din călătorie, însoțite de poze și filmări.

Daca îți place filmarea postata pe canalul Youtube Mirela Ivaz, dă-i Like și abonează-te.


Namaste!
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Life Counselor, acreditata de Yoga Alliance si STED Council (India)
 

CITESTE si:

Nepal, in sanul comunitatii.

10 zile intr-o manastire budista in Nepal. Calatoria mea spirituala spre interior. Te invit sa afli cum este sa trăiești pentru 10 zile într-o mănăstire budista, în Nepal.

10 zile intr-o manastire budista din Nepal | VIDEO

Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Este povestea trăirilor mele in Kathmandu, locuri, oameni, obiceiuri, etc.

Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta | VIDEO. Dă drumul la sonor, așează-te confortabil, PLAY!

NEPAL: de la 1400m la 5000m altitudine. De la Idee la Manifestare. Este un sumar al pregătirilor care m-au dus spre aceasta destinație, detalii ale traseului și ale diferitelor etape de călătorie, etc.

One comment

  1. […] este a treia parte, dintr-o serie de trei filmari video. Vezi AICI prima parte din serie si AICI cea de-a doua parte. Cea de-a treia parte te conduce pe traseul de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *