SportStil de viataVideo

[VIDEO] Intinde & Destinde prin YOGA. Filmare VIDEO cu practica Yoga!

Petreci mult timp așezat in fata unui calculator, la birou sau in mașină? Sau activitatea ta obișnuită te tine pentru multe ore in picioare? Există durere în corpul tau?

Rigiditatea și inflexibilitatea pe care le reții în corp sunt doar simptome ale rezervorului de durere din țesuturi. Recunoașterea și confruntarea fricii și a durerii sunt necesare pentru ca schimbarea să aibă loc. Trucul este de a învăța cum să le abordezi și sa le dizolvi fără să cauzezi mai multa trauma.

 

Cum (re)înveți sa relaxezi, sa destinzi mintea, corpul? Cauta răspunsul in relația pe care o ai cu Respirația. Prin mecanismul Respirației, Relaxarea se întâmplă.
Pe măsură ce te întinzi și ajungi la primul nivel de rezistență, fa o pauză: inspira adânc și lent, si imaginează-ți cum conduci suflul respirației pana în țesuturile unde se simte durerea contracției. Conștient de tensiunea prezentă în întregul corp, lasă următorul expir sa fie adânc și lent, și permite ca o data cu acesta corpul sa se destindă, asemenea aerului care se scurge dintr-un balon; apare astfel o relaxare, o înmuiere a rezistentei si a tensiunii. Dacă întinderea nu este prea extremă și respirația este potrivită, reușești sa produci o eliberare care te conduce spre o întindere și mai profunda. Fără a forța, fără a lupta și a strânge, ci pur și simplu, dând drumul … relaxând.
Însoțește-ma în aceasta practica Hatha Yoga conceputa pentru a te sprijini sa eliberezi stresul și sa relaxezi tensiunea musculara, construind în același timp forță fizica si tonus mental. Este potrivita atunci cand iti dorești sa relaxezi si sa revigorezi mintea si corpul.

Pentru a rămâne la curent cu evenimentele pe care le organizez (ateliere, tabere de weekend…) si programul pentru yoga, afli ușor pe facebook cu Like/Follow Mirela Ivaz. Dar cum probabil facebook iti livrează deja nenumărate notificări pe zi, mai degrabă te “asiguri” si te înscrii pe blog www.ivaz.ro si pe canalul youtube Mirela Ivaz, pentru a primi pe email anunțul noilor apariții (articole, filmări) pentru tot ce tine de yoga, sănătatea emoțională, alimentație, călătorii in locuri autentice.
P. S. Te interesează un anumit aspect din viata ta si iti dorești sa afli cum yoga sau alimentația te pot sprijini? Scrie-mi pe contact@ivaz.ro.
P.P.S. Dacă te-ai bucurat de primirea acestor informații, le consideri utile si te poți gândi la cineva care sa le primească, impartasaste-i!

Cu mult drag, zile senine îți doresc!
Mirela Ivaz

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *