EvenimenteStil de viataYoga

Intareste muschii spatelui prin Yoga – Sedinta Yoga Eveniment, 25 aprilie 2017, Bucuresti

Te doare spatele, il simti tensionat, rigid si iti limiteaza libertatea de miscare? Se prea poate ca si starea ta emotional-mentala sa iti fie afectata.  Atunci cand se pierde din flexibilitatea coloanei, organismul pierde energie si ajungi sa te simti obosit si letargic.
Durerea de spate adesea apare ca urmare a posturii necorespunzatoare, a unor miscari repetitive nepotrivite sau pur si simplu ca urmare a procesului de “trecere a anilor” – discurile moi dintre vertebre se usuca in timp, iar prin pierderea acestei elasticitati pot aparea rupturi sau deplasari de disc care exercita presiune asupra nervilor si astfel semnalele catre creier sunt alterate.
Dar in timp ce imbatranirea este inevitabila, durerea nu este. Yoga este dovedita stiintific benefica pentru a preveni si ameliora simptomele. Pastrand coloana vertebrala flexibila, circulatia fluidelor este crescuta, iar nervii spinali primesc necesarul de substante nutritive si oxigen.


Practica yoga de marti, 25 aprilie, este dedicata sanatatii coloanei vertebrale: usuram tensiunea din spate si din solduri, imbunatatim mobilitatea coloanei, intarim muschii spatelui si pe cei abdominali, prevenim aparitia modificarilor degenerative ca urmare a supraincarcarii discurilor intervertebrale.
Haide marti la yoga sa scuturam un pic “povara” care te apasa! Te invit sa descoperi efectele pe tine insuti: cand coloana vertebrala si pelvisul sunt aliniate si muschii relaxati, te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii!
 
Detalii organizatorice:
Cand?: 25 aprilie 2017, de la ora 19-20:30.
Unde?: Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), Bucuresti. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunta participarea.
Acesta sedinta nu are contraindicatii majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.
Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.
Contributia ta este de doar 35 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.
Sedintele yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.
Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa verifici!
 
Iti pregatesc un minunat Weekend de relaxare si revitalizare, la munte, care iti raspunde necesitatii tale prezente de autocunoastere si iti ofera caile de mentinere a sanatatii si starii de bine. Cat de curand iti voi anunta detaliile si iti poti rezerva locul. Inscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro  sau trimite-mi un email pe contact@ivaz.ro cu textul simplu: “Sunt interesat/a” si te voi tine la curent cu cele mai noi informatii.
Afla cum a fost, direct de la participantii editiilor trecute:
 
Cu mult drag,
Mirela Ivaz
Ayurveda & Yoga Trainer

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *