EmotiiEvenimenteMeditatieStil de viataYoga

I am Connected – Sedinta Yoga 7 februarie 2017, Bucuresti

In viata de zi cu zi ni se intampla sa fim “distrasi” de evenimentele din jurul nostru, iar ceea ce simtim, gandim, experimentam sa fie in mare parte generate din exterior. Traim intr-o epoca a stimulilor de mare impact, a vitezei, asteptarilor, a reactiei. Familia, serviciul, gandurile “neprietenoase” pe ni le spunem ne mentin “conectati” cu lumea exterioara in cea mai mare parte a timpului. Si daca iti lasi viata in acest fel condusa, tu? tu cui ramai? Cum ramane cu ce este important si valoros pentru tine, cand tu nu mai stii cu adevarat de tine?

Practica Yoga de marti te va purta intr-o calatorie catre sine: te (re)conectezi cu tine insuti, (re)stabilesti ritmul natural, relaxat al mintii si corpului. Ofera sansa sinelui tau intim, linistit si calm ca adancul unui ocean, sa se manifeste in viata ta. Ce vei experimenta este unic si personal. Lasa-te surprins.

“Nu vedem lumea asa cum este, o vedem asa cum suntem noi”. Talmud

Detalii organizatorice:

Data eveniment: 7 februarie 2017, de la ora 19-20:30.

Locatie studio: Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), Bucuresti. Scrie-mi pe contact@ivaz.ropentru a-ti anunta participarea.

Acesta sedinta nu are contraindicatii majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contributia ta este de doar 35 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.

Sedintele yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.

Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa verifici!

Urmatorul Atelier de Weekend pe care ti-l ofer are loc in luna martie, in Bucuresti. Cat de curand iti voi anunta detaliile si iti poti rezerva locul. Inscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro  sau trimite-mi un email pe contact@ivaz.ro cu textul simplu: “Sunt interesat/a” si te voi tine la curent cu cele mai noi informatii.

Cu mult drag,

Mirela Ivaz

Ayurveda & Yoga TrainerLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *