MeditatieYoga

Acceseaza-ti Feminitatea cu Yoga si Ayurveda – Eveniment in Bucuresti, 13 februarie 2018

Poate ești o mama preocupata de buna creștere a copilul tău, o partenera de viata a cărei atenție se îndreaptă spre dezvoltarea armoniei in cuplu, sau poate lucrezi intr-un mediu business unde ești nevoita sa te supui anumitor reguli de conduita, unde esti mai mult văzută ca un instrument de lucru pentru creșterea indicatorilor financiari.

Poate ca momentele in care iti mai aduci aminte ca ești femeie sunt acelea in care iti faci programare la cosmetica, te duci la un masaj de relaxare, te aranjezi in mod aparte când ieși din casa sau atunci când faci dragoste cu partenerul tau.

Dar ce inseamna sa fii femeie?

 

 
Într-un timp in care bărbații se epilează si acorda o atenție estetica deosebita imaginii personale, unde mai este femeia?
Femeia este unica, nu exista substitut pentru ea. Pentru ca dincolo de orice rol pe care il afișează in societate, esența ei răzbate prin calitățile sale esențiale: răbdătoare, iertătoare, plina de compasiune, iubire și bunătate, onesta, înțeleaptă, plina de gratie, farmec si gingășie.
Poate ca rolul si resposabilitatile tale in societate ti-au ascuns din aceste calități. Te-ai gândit ca unul din motivele pentru care simți o stare de nemulțumire, de neîmplinire, este tocmai pentru ca te-ai îndepărtat de natura ta, de vibrația ta primordiala?
Vino sa te reintalnesti cu natura ta, Femeie!
Îți înlesnesc un mediu in care sa te simți in siguranță si protejata, astfel încât sa iti permiți sa te redescoperi, sa lași deoparte pentru un timp cutumele sociale, sa iti permiți sa strălucești in naturalețea ta autentica!
Inner Feminine Yoga Practice with Ayurveda Element of Water
O practica yoga creata special pentru tine!
P.S. Daca ești bărbat, afla ca te apreciem pentru calitățile tale care te așează frumos si natural in viețile noastre. Precum simbolul Yin si Yang, exista masculin in feminin, după cum exista feminin in masculin. Prin participarea ta ca aceasta sesiune de yoga te racordezi la esența feminina. Cu ce te ajuta asta? Iti deschide ușa spre unul din marile mistere ale omenirii: ajungi sa înțelegi mai lesne Femeia.
Detalii organizatorice:
Cand? Marti, 13 februarie, de la ora 19-20:30.
Unde? Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), București. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunța participarea si completează formularul de înscriere (valabil pentru prima noastră întâlnire): https://goo.gl/forms/gyJp4palkG4y2Jhi2
Acesta ședință nu are contraindicații majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.
Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.
Contribuția ta este de doar 50 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.
***
Ce am in pregatire pentru tine?
Inspirata de recreerea si reafirmarea esenței feminine, iti pregătesc o întâlnire speciala in data de 18 martie:
Inner Feminine Spring Fest!
O zi dedicata ție, in care te regăsești alături de comunitatea de femei care te însoțește in aceasta călătorie personala, către esența ta unica si nealterata. Yoga, meditație ghidata, îndrumări Ayurveda de îngrijire si alimentație speciale noului sezon, ghidare NLP, modalități de exprimare creativa, o masa luata împreună, ceaiuri indiene si gustări de casa.
O zi pentru un întreg sezon! Duminică, 18 martie 2018, orele 9:30-17:30, în București central, str. Episcopiei, nr. 5 (zona Piata Romana, langa Ateneul Roman). Investiția ta este de 235 lei; câștigul tau, nemasurat!
***
Mirela Ivaz,
Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance RYT500 si STED Council, India
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *