Slow Down and Be Grateful Yoga Practice

Când:
3 aprilie 2018@19:00 – 20:30 Europe/Bucharest Fus orar
2018-04-03T19:00:00+03:00
2018-04-03T20:30:00+03:00
Unde:
Studio Yoga
Strada Episcopiei
nr. 5, zona Piata Romana
chiar langa Ateneul Roman
Contact:
Slow Down and Be Grateful Yoga Practice @ Studio Yoga

Aceasta sedinta de yoga este o invitatie pentru a primi Sfintele Sarbatori cu bucurie si recunostinta in suflet.
Yoga ne invata deja sa fim recunoscatori pentru trupul nostru, pentru tot ceea ce face pentru noi. Totodata, Yoga ne permite accesul la sinele nostru intim, identificam si apreciem lucrurile care sunt cu adevarat valoroase pentru noi.
————————–————————–————————–—-
Secventa Yoga dedicata este blanda, cu scopul de a calma mintea, energiza corpul si reflecta asupra a tot ceea ce apreciem in viata noastra si pentru care suntem recunoscatori.

Vei fi ghidat intr-o meditatie pe care am primit-o direct de la calugarii budisti din Nepal, iar in incheiere te bucuri de o relaxare lunga si frumoasa cu Nidra Yoga.

Iti sunt alaturi!
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance RYT500 si STED Council (India)
————————–————————–———

Detalii organizatorice:

Cand? Marti, 3 aprilie, de la ora 19-20:30.

Unde? Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), București. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunța participarea si completează formularul de înscriere (valabil pentru prima noastră întâlnire): https://goo.gl/forms/gyJp4palkG4y2Jhi2

Acesta ședință nu are contraindicații majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contribuția ta este de 50 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga. Sau poti opta pentru abonament, 160 lei pentru 4 sedinte, cu valabilitate o luna de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *