Intareste muschii spatelui prin Yoga

Când:
20 martie 2018@19:00 – 20:30 Europe/Bucharest Fus orar
2018-03-20T19:00:00+02:00
2018-03-20T20:30:00+02:00
Unde:
Studio Yoga
Str. Episcopiei nr. 5 în zona Piața Romană chiar lângă Ateneul Român (București)
Contact:
Intareste muschii spatelui prin Yoga @ Studio Yoga

Te doare spatele, il simti tensionat, rigid si iti limiteaza libertatea de miscare? Se prea poate ca si starea ta emotional-mentala sa iti fie afectata. Atunci cand se pierde din flexibilitatea coloanei, organismul pierde energie si ajungi sa te simti obosit si letargic.
Haide martea aceasta la yoga sa scuturam un pic “povara” care te apasa! Efectul il vei observa pe tine insuti: cand coloana vertebrala si pelvisul sunt aliniate si muschii relaxati, te vei simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii!

Iti sunt alaturi!
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance RYT500 si STED Council (India)

————————–————————–———
Detalii organizatorice:

Cand? Marti, 20 martie, de la ora 19-20:30.

Unde? Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), București. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunța participarea si completează formularul de înscriere (valabil pentru prima noastră întâlnire): https://goo.gl/forms/gyJp4palkG4y2Jhi2

Acesta ședință nu are contraindicații majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contribuția ta este de 50 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga. Sau poti opta pentru abonament, 180 lei pentru 4 sedinte, cu valabilitate o luna de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *