Te-ai gandit vreodata ca Tu esti cel mai important din viata ta? Ingrijindu-te in primul rand pe tine, poti sustine in mod eficient si productiv celelalte aspecte din viata ta.

Programele R-EVOLUTION MIND & BODY sunt special concepute pentru a-ti aduce mai multa energie, sens si claritate in viata, tonus fizic si mental.

Productivitatea vine apoi in mod natural!

 

R-EVOLUTION MIND & BODY desfasoara activitati si programe de educatie alternativa ce urmaresc formarea continua a individului in scopul atingerii echilibrului intre profesie si viata personala.

Programele R-EVOLUTION MIND & BODY permit facilitarea schimbarilor de durata, avand ca rezultat un impact pozitiv asupra sanatatii si bunastarii individului.

In practica noastra am constatat ca oamenii considera provocator nu asimilarea informatiei, ci intelegerea modului in care sa o aplice. R-EVOLUTION MIND & BODY ofera instrumente practice si eficiente care permit individului sa integreze si sa aplice facil cunostintele in viata sa.

MISIUNE (Artha – ceea ce facem)

Optimizarea calitatii vietii prin:

  • imbunatatirea starii de sanatate,
  • revitalizarea nivelului de energie,
  • dezvoltarea capacitatii de a accesa si utiliza resursele proprii,

pentru atingerea nivelul personal de excelenta, in diferite domenii ale vietii, folosind principiile cunoasterii, performantei si ecologiei sociale.

VIZIUNE (Dharma – scopul nostru, ratiunea de a fi)

Inspiram oamenii pentru a face cele mai bune alegeri si actionam in sprijinul bunastarii comunitatii si a Pamantului, pentru sustinerea dezvoltarii societatii orientata pe nevoile de crestere continua ale individului.

 

CREDINTE SI VALORI (Kama – cum traim)

Consistenta, Relevanta

Echilibru – credem intr-o viata echilibrata care se manifesta armonios pe toate planurile.

Empatie – ascultam oamenii prin ceea ce ne comunica la nivel fizic, emotional, mental si incercam sa vedem lucrurile din perspectiva lor.

Stabilitate, Perseverenta, Continuitate

Non-violenta – suntem non-violenti in actiune si in gandire, cu noi insine, cu ceilalti si cu natura.

 

IMPLICARE SOCIALA IN VIATA COMUNITATII

R-EVOLUTION MIND & BODY inseamna schimbare pozitiva si sustenabila. Recunoastem necesitatea individului pentru:

  • certitudine si incertitudine,
  • a se simti special sau a fi la fel,
  • crestere si contributie.

Ne propunem sa lucram cu organizatii pentru a contribui la optimizarea calitatii vietii tinerilor si adultilor.

Va rugam sa ne anuntati daca sunteti o organizatie, persoana fizica sau institutie, care impartaseste valorile noastre. Suntem incantati sa activam in spiritul interesului global al comunitatii si pentru sustinerea comunitatii care actioneaza in spiritul sanatatii umane.

 

Viitorul depinde de decizia pe care o iei azi.