EvenimenteYoga

Connect & Expand – Sedinta Yoga Eveniment, 23 mai 2017, Bucuresti

 
Te invit la o intalnire speciala cu tine insuti/insati, care iti va permite sa explorezi relatia ta cu doua dimensiuni de baza ale vietii tale. Am numit aceasta intalnire Connect & Expand.

Connect – pentru nevoia ta de a (re)intari conexiunea cu fundatia, baza de sprijin a ceea ce esti si a ceea ce te defineste in mod autentic.

Expand – pentru nevoia ta de evolutie, progres, crestere, explorare si noi descoperiri.

Detalii organizatorice:

Cand?: 23 mai 2017, de la ora 19-20:30.

Unde?: Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), Bucuresti. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunta participarea.

Acesta sedinta nu are contraindicatii majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contributia ta este de doar 35 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.

*****
Sedintele yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.

Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa verifici!

 *****
Cum iti suna un Weekend de relaxare si revitalizare, la munte, care iti raspunde necesitatii tale prezente de autocunoastere si iti ofera cai de mentinere a sanatatii si starii de bine? Fa-ti planul, inscrie-te din timp si beneficiaza de reducere! Ai nevoie de informatii suplimentare? Trimite-mi un email pe contact@ivaz.ro si iti raspund in cel mai scurt timp.

Cu mult drag,

Mirela Ivaz
Ayurveda & Yoga Teacher

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *