AyurvedaEvenimenteMeditatieStil de viataYoga

Conferinta despre Ayurveda si Stil de viata si Atelierul YOGA START – Evenimente 13-14 mai 2017, in Bucuresti

Ce se mai petrece bun, frumos si sanatos weekendul acesta in Bucuresti?

Sfarsitul acesta de saptamana anunta editia cu numarul 5 al Agendei Bio, eveniment dedicat unui stil de viata sanatos, atat pentru trup, cat si pentru minte si suflet.

Te invit cu drag sa ne cunoastem sau sa ne reintalnim in cadrul acestui eveniment, unde iti voi impartasi din traditia milenara Ayurveda si Yoga, facand-o cat mai aplicabila vietii noastre de zi cu zi, pentru a ne bucura de sanatate si vitalitate timp indelungat.  

Asadar si prin urmare J
 

Conferinta

Ayurveda si stil de viata

 

Sambata, 13 mai 2017, de la ora 13:00, te invit la conferinta pe care o sustin despre Ayurveda si Stilul de viata potrivit naturii tale unice. Am conceput acest seminar sub forma unui ghid introductiv pentru a afla un pic mai mult despre tine, despre darurile minunate cu care natura te-a inzestrat, ce se poate intampla atunci echilibrul natural iti este afectat si ce masuri iti sunt potrivite pentru a restabili echilibrul natural al corpului-mintii-sufletului.
 
 

YOGA START

 Initiere in practica Hatha Yoga

 

Duminica, 14 mai 2017, de la ora 16:00, te astept la atelierul YOGA START. Fie ai auzit despre yoga si esti curios(oasa) sa afli despre ce este vorba SAU ai participat deja la primele clase de yoga, ti-a placut starea pe care ai dobandit-o si iti doresti sa preiei mai multe beneficii din practica ta, acesta este un eveniment pentru tine!

 
 

Ambele sesiuni dureaza 90 minute si au loc in Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio.

Pentru Atelierul YOGA START, ia-ti haine lejere (sala dispune de o incapere pentru schimbat) si o saltelua/izopren la subrat.
 

Te astept cu drag!

Se lasa cu surprize placute!

 
Mirela Ivaz
Ayurveda & Yoga Trainer

P.S. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro sau inscrie-te pe www.ivaz.ro cu adresa de email pentru a fi la curent cu programul evenimentelor si astfel noutatile ajung la tine.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *