AyurvedaDezvoltare PersonalaEmotiiEvenimenteStil de viata

Atelier de ingrijire personala cu Ayurveda

Te invit sa descoperi cum Ayurveda, cel mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India, iti raspunde necesitatii tale prezente de autocunoastere si iti ofera caile de mentinere a sanatatii si starii de bine.


Atelier de Ingrijire Personala cu Ayurveda

DUMINICA, 20 ianuarie 2019, ofera-ti ocazia sa descoperi cum sa iti ingrijesti sanatatea, vitalitatea si armonia interioara apeland la cunoasterea Ayurveda, veche de 5000 de ani.

Informatii teoretice si practice se imbina pentru a-ti hrani frumusetea interioara si exterioara.

– vei afla care este natura ta unica (dosha dominanta), prin chestionarul din India si interpretarea oferita de ghidul tau;

– vei descoperi care sunt calitatile tale specifice, darurile cu care natura te-a inzestrat, incat sa iti dai voie sa le pui in valoare;

– vei descoperi care sunt afectiunile de sanatate pe care le poti dezvolta, incat sa pastrezi un ochi vigilent asupra starii tale de sanatate prin adoptarea unei diete alimentare si a unui stil de viata adecvate;

– vei invata cum sa iti ingrijesti pielea prin masajul Ayurveda si practic, vei invata masajul Ayurveda al fetei (pe care singura ti-l poti face)

Toata aceasta cunoastere iti este adusa direct din India, preluata prin studiul in cadrul Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata si aflata sub controlul guvernului indian.

Atelierul este pentru tine daca:

–      Iti doresti vitalitate, energie, sentimentul de a te simti bine in corpul tau.
–      Esti preocupata de caile prin care poti tine la distanta semnele imbatranirii.
–      Ai facut deja schimbari in alimentatie si stil de viata, ai observat beneficiile pe pielea ta si acum iti doresti sa ai mai mult din ceea ce e bine pentru tine.
–      Vrei sa iti intelegi natura unica a firii tale si ce poti face pentru a mentine echilibrul. Echilibru = sanatate, Dezechilibru = boala.

CAND?

Duminica, 20 ianuarie 2019, orele 10:00 – 14.00

UNDE?

Studio Yoga, str. Episcopiei, nr. 5 (zona Piata Romana, langa Ateneul Roman)

CONTRIBUTIE:

108 lei, care pot fi achitati online sau in ziua evenimentului.

Anunta-ti participarea si inscrie-te completand formularul cu link mai jos:

INSCRIE-TE AICI!

Am conceput acest Atelier special pentru ca interactiunea noastra sa fie una personala. Beneficiezi de atentia si experienta mea, pentru a prelua cat mai multe cunostinte. Vei fi capabila sa le aplici imediat. Acesta este motivul pentru care am limitat numarul de locuri la 8!

Ghidul tau:

MIRELA IVAZ

Profesoara de Yoga si Consilier Ayurveda pentru stil de viata sanatos, certificata de Yoga Alliance 500-RYT si STED Council, obtinute in India.


 

 

Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului a inceput la varsta de 15 ani. Ea m-a condus in India, la sursa, pentru aprofundarea “stiintei vietii”.

In India am beneficiat de indrumarea directa a medicilor specialisti in Ayurveda si Yoga. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata si aflata sub controlul guvernului indian.

Aduc acum catre tine, direct de la sursa, cunostintele teoretice si practice in Ayurveda, sub forma Atelierului introductiv de Ayurveda penru Ingrijire personala.

Anunta-ti participarea si inscrie-te completand formularul cu link mai jos:

INSCRIE-TE AICI!

Poti fi ca majoritatea sau poti sa fii admirata pentru secretul frumusetii tale unice.
Ce iti doresti pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *