fbpx
AyurvedaEvenimenteNutritieSanatate

Atelier de Feminitate, nutritie si ingrijirea corpului cu Ayurveda

Te invit sa descoperi cum Ayurveda, cel mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India, iti raspunde necesitatii tale prezente de autocunoastere si iti ofera caile de mentinere a sanatatii si starii de bine.


Atelier de Feminitate, nutritie si ingrijirea corpului cu Ayurveda

DUMINICA, 15 mai 2022, ofera-ti ocazia sa descoperi cum sa iti ingrijesti sanatatea, vitalitatea si armonia interioara apeland la cunoasterea Ayurveda. Ayurveda este sistemul traditional in India, practicat de 5000 ani, pentru mentinerea sanatatii, preventie si tratament.

Ayurveda se traduce prin stiinta vietii sau cunoasterea vietii sau un mod constient de a trai.

Atelierul ESTE PENTRU TINE daca:

✅      Iti doresti vitalitate, energie, sentimentul de a te simti bine in corpul tau.

✅      Iti doresti sa te simti femeia iubita si apreciata prin calitatile tale naturale si unice.

✅      Ai tinut diverse cure de slabire care nu au functionat la tine (sau au produs efectul yo-yo).

✅      Vrei sa afli din secretele frumusetii femeilor indiene, cum sa iti ingrijesti pielea si corpul.

✅      Esti preocupata de caile prin care poti tine la distanta semnele imbatranirii (riduri, vergeturi, etc.).

✅      Ai facut deja schimbari in alimentatie si stil de viata, ai observat beneficiile pe pielea ta si acum iti doresti sa ai mai mult din ceea ce e bine pentru tine.

✅      Vrei sa iti intelegi natura unica (fizic-mental-comportamental) si ce poti face pentru a mentine echilibrul. Echilibru = sanatate, Dezechilibru = boala.

 

CE ITI ADUCE acest Atelier:

Informatiile teoretice si practice se imbina pentru a-ti hrani frumusetea interioara si exterioara.

✅ Vei afla care este natura ta unica (dosha dominanta), prin chestionarul din India si interpretarea oferita de ghidul tau;

✅ Vei descoperi care sunt calitatile tale specifice, darurile cu care natura te-a inzestrat, incat sa iti dai voie sa le pui in valoare;

✅ Vei descoperi care sunt afectiunile de sanatate pe care le poti dezvolta, incat sa pastrezi un ochi vigilent asupra starii tale de sanatate prin adoptarea unei diete alimentare si a unui stil de viata adecvate;

✅ Vei invata cum sa iti ingrijesti pielea prin masajul Ayurveda si practic, vei invata masajul Ayurveda al fetei (pe care singura ti-l poti face)

STRUCTURA Atelier:

Atelierul este structurat in trei Module, fiecare Modul cu durata de aprox. 1 ora.

Modul #1:

  • Ce este Ayurveda?
  • Inteligenta celor 5-elemente Pancha Mahabhuta: intelegerea microcosmosului uman sub influenta energiilor cosmice.
  • Notiunile de „boala” si”sanatate” in Ayurveda.
  • Conceptul Tri Dosha (Vata, Pitta, Kapha) si influente guvernatoare asupra celor cinci simturi și mecanismelor funcționale ale sistemelor corpului uman.

Modul #2

  • Identificarea modului in care natura unica Dosha se reflecta asupra personalitatii la nivel fizic,mental, emotional,comportamental, energetic.
  • Identificarea factorilor agravanti ai starii de dezechilibru.

Vei primi Chestionarul tipologiei Dosha si Mirela te va sprijini sa ii interpretezi rezultatul.

Modul #3

  • Restabilirea echilibrului:organizarea stilului de viata adecvat naturii unice, moduri de prevenire a efectelor premature ale inaintarii în varsta, practici pentru vitalitate si armonie interioară.

→ Modul practic: Vei invata Masajul Ayurveda al fetei. Beneficii:

* Relaxeaza si intinereste

*Confera prospetime, stralucire, aspect (mai) tanar

*Tonifica muschii

* Stimuleaza nervii faciali

* Elimina toxinele

*Incetineste procesul de imbatranire

Toata aceasta cunoastere iti va fi adusa direct din India de catre ghidul tau, Mirela Ivaz. Mirela a studiat alaturi de medici cu specializate in Yoga, Ayurveda si Naturopatie, in cadrul Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

CAND?

Duminica, 15 mai, orele 15:00 – 18:30.

UNDE?

Cofferino HUB, Strada Șoltuzului 12, București

PRET si modalitate de plata:

240 lei/persoana.

Rezervarea locului se face prin completarea formularului de participare si achitarea taxei.

Numarul de locuri este LIMITAT!

Atelierul “Feminitate, nutritie si ingrijirea corpului cu Ayurveda” se desfasoara cu un numar de 10 ± 2 participanti.

Cand te inscrii, noi iti rezervam locul. Daca intre data inscrierii si data intalnirii apar evenimente care te impiedica sa participi, anunta-ne imediat.

Inscrie-te apasand butonul de mai jos. In formularul care se va deschide, te rog sa completezi prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon la care te putem contacta. In cel mult 48 de ore eu sau una dintre colegele mele vom lua legatura cu tine.

INSCRIE-TE AICI!

ATELIERUL este sustinut de:

Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Wellness Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.


 

 


Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului a inceput la varsta de 15 ani. Ea m-a condus in India, la sursa, pentru aprofundarea stiintei vietii.

In India am beneficiat de indrumarea directa a medicilor specialisti in Ayurveda si Yoga. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

Aduc acum catre tine, direct de la sursa, cunostintele teoretice si practice in Ayurveda, sub forma Atelierului de Feminitate, nutritie si ingrijirea corpului cu Ayurveda.


Anunta-ti participarea si inscrie-te completand formularul cu link mai jos:

INSCRIE-TE AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *