AyurvedaEvenimenteMeditatieStil de viataYoga

ATELIER DE ARMONIE FEMININĂ – 18 Martie 2018 – București

Redescoperă și reafirmă-ți feminitatea, puterea ta naturală de a fi! Daca lucrezi într-un mediu de serviciu masculinizat, ți-ai neglijat sau reprimat o parte feminină, vino la Workshop-ul Inner Feminine Spring Fest care funcționează ca o supapă, o gură de aerisire ce îți permite să redobândești si să menții echilibrul în viata ta.

In India, Divinul Feminin este celebrat printr-o sărbătoare grandioasa, de patru ori pe an, la începutul fiecărui sezon. Navratri înseamnă in traducere “9 nopți” si este perioada închinată măririi Divinului Feminin si diverselor sale personificări: răbdătoare, iertătoare, plina de compasiune, iubire și bunătate, onesta, înțeleaptă, plina de gratie, farmec si gingășie, protectoare a practicii spirituale si înlesnirii înțelegerii adevărurilor universale, eliberatoare de lucruri inutile, precum lăcomia, invidia, lenea, minciuna, bârfa.

Începutul fiecărui sezon se reflecta ca fiind spațiul de întâlnire a unor importante influențe climatice și solare, atunci când energii noi sunt eliberate in univers si sunt amplificate noi cai de manifestare a acestor energii. Sunt considerate perioade sacre si celebrate de mii de ani.

Deloc întâmplator, in aceste perioade de început de sezon, tradițional, se acorda atenție deosebita procesului de curățire a corpului, de eliminare a ceea ce nu ne mai este de trebuință, pentru a permite esenței noastre sa iasă la lumina, sa strălucească.

 

Inspirata de recreerea si reafirmarea feminitatii autentice,

Aduc acum către tine,

Inner Feminine Spring Fest:

One Day for a Full Season

-Workshop-

-18 Martie 2018-

-București-

 

Acest eveniment este pentru tine dacă:

 • Simți ca feminitatea ta s-a diminuat in detrimentul sarcinilor casnice, de familie sau de serviciu;
 • Iti lipsește sentimentul de a te simți bine cu tine însăți, in corpul tau;
 • Vrei sa te regăsești ca fiind cea mai importanta persoana din viata ta;
 • Iti dorești ca prin puterea prezentei tale sa fii valoroasa pentru tine si pentru ceilalți;
 • In loc de supărări si dezamăgirii, vrei sa îți hrănești vitalitatea si frumusețea;
 • Ești conștientă ca dacă nu faci ceva acum, organismul tău are o limita, dincolo de care boala se manifesta.

 

Ești o mama preocupata de buna creștere a copilul tău, o partenera de viata a cărei atenție se îndreaptă spre dezvoltarea armoniei in cuplu, sau poate lucrezi într-un mediu business unde ești nevoita sa te supui anumitor reguli de conduita, unde ești mai mult văzută ca un instrument de lucru pentru creșterea indicatorilor financiari.

Ceilalți din jurul tău: partener, copil, casa, șef, colegi/colaboratori, ratele de la banca, rudele, etc. îți solicita atenția și îți setează de regula prioritățile.

Daca situațiile de viata te fac sa spui: Gata! Pana aici! Pauza! Acum îmi aloc EU timp valoros pentru mine!

 

Iata ce castigi daca participi la Inner Feminine Spring Fest – One Day for a Full Season Workshop

 • Vii în ajutorul organismului tău, încât sa fie capabil sa te susțină optim atunci când tu ai nevoie de el;
 • Accesezi creativitatea și intuiția caracteristic feminine care te sprijină sa descoperi noi perspective și sa îți lărgești orizontul asupra aspectelor de viata care te preocupa;
 • Plus de vitalitate, energie, renașterea poftei de viata, sentimentul de a te simți bine in corpul tău;
 • Iti redescoperi feminitatea si puterea de a o manifesta liber si natural;
 • Dobândești un set de instrumente valoroase pe care sa le pui in practica imediat după Workshop pentru a-ti potenta starea de bine pe parcursul acestui sezon;
 • Apelezi la energii care îți amplifica in mod deosebit acțiunile. Pentru întâlnirea noastră, am ales o zi speciala din calendar: 18 Martie. Iata influentele energiilor asociate acestei zile:
 • Ziua aleasa pentru sărbătoarea Divinului Feminin (Navratri) este 18 martie.
 • Luna Noua din 17 martie ne permite sa sadim intentii in sol fertil.
 • Echinocțiul de primăvară din 20 martie, momentul când ziua devine egala cu noaptea, crează fondul unei stări de armonie, de transformare profunda atât a naturii exterioare, cat și o transformare benefica a naturii interioare umane.
 • Începutul primăverii astrologice, ce coincide cu echinocțiul de primăvară, un timp favorabil pentru a face curățenie – in organism si rânduială – in viețile noastre, un timp ce ne permite mai lesne sa lăsăm deoparte ce nu ne mai este de trebuință, pentru a ne simți din nou pline de energie, ușoare, încrezătoare în propriile speranțe și planuri.
 • Si, cel mai important, realizezi ca nu ești singura! Iti dai seama ca ai alături o comunitate de femei care te înțelege si te susține si cu care iti permiți sa împărtășești provocări, îngrijorări, vise si speranțe. Simți acum ca ești ascultata din inima, eliberându-te de teama de a fi “evaluata” sau criticata!

Acesta este un proces special prin care te voi ghida, cu efecte vindecătoare recunoscute de miile de oameni care l-au parcurs pana la tine. Vino sa-i cunoști si tu efectele. Stii deja ca esti pregătită!

 

O zi pentru tine:

Duminica, 18 martie, orele 9:30 – 17:30

Locația este în București, central: Strada Episcopiei, nr. 5 (în zona Piața Romana, chiar lângă Ateneul Roman).

O zi dedicata ție, în care te regăsești alături de comunitatea de femei care te însoțește in aceasta călătorie personala, către esența ta unica și nealterata, pentru ca tu sa strălucești!

Pentru ziua de duminica, 18 Martie, am pregătit un program care accesează aspectele esențiale ale feminității, acolo de unde vei fi capabila sa iti iei si sa iti folosești mai eficient propriile resurse. Ne vom folosi de tradiția milenara yoga si ayurveda adaptata nevoilor curente, meditații ghidate, exprimare creativa prin arta, procese de cunoaștere, explorare si accesare a vocii interioare.

Iata un rezumat al programului pe care l-am pregatit pentru tine:

9:00 – 9:30 – Welcoming

9:30 – 9:45 – Introducere + Awareness

9:45 – 10:30 – Yoga + Pranayama + Meditatie

10:30 – 10:45 – Pauza + optional, comandam mancare pentru pranz

10:45 – 11:00 – Pregătire spațiu Procesul Consiliului

11:00 – 13:00 – Procesul Consiliului

13:00 – 14:00 – Pauza de pranz (in bucataria de la studio)

14:00 – 14:45 – Proces experiential de modelare prin arta a unei temeri/provocari/situatii neplacute din prezent

14:45 – 15:45 – Ayurveda: awareness body type/ influente sezon primavara / indrumari lifestyle si dieta

15:45 – 16:00 – Pauza

16:00 – 17:15 – Yin Yoga + Pranayama + Meditatie + Nidra Yoga

17:15 – 17:30 – Closure

O zi pentru un întreg sezon!

Investiția ta este de 235 lei; câștigul tau, nemasurat!

Cred in magia si misterul care vor fi aduse in viata noastra prin aceasta zi si imi doresc ca acestea sa fie cat mai accesibile pentru tine. In aceasta luna dedicata in mod deosebit sărbătoririi Femeii, cadoul meu pentru tine este un voucher pe care il primesti o data cu participarea ta la Inner Feminine Spring Fest – Atelierul tau de Feminitate. Voucher-ul poate fi folosit in felul urmator, alegand una din variantele de mai jos care te avantajeaza cel mai mult:

– Primesti o reducere de 50 lei pentru alegerea unui abonament yoga de 4 sedinte/luna (de la 180 lei, platesti doar 130 lei)

– Daca vii insotita de o prietena, primesti o reducere de 15%, astfel incat veti achita impreuna 400 lei.

 

INSCRIE-TE AICI!

 

Ce altceva mai castigi?

Tocmai pentru ca sprijinul și susținerea comunității contează pentru a te face auzita, înțeleasă și acceptata asa cum ești, Inner Feminine Spring Fest – One Day for a Full Season continuă cu alte 3 întâlniri, de cate 2 ore, la interval de 2 săptămâni. Aceste întâlniri sunt accesibile ca urmare a participării tale la Workshop-ul din 18 martie și deschid calea, mai departe, pentru a-ți adresa provocările din viata de zi cu zi, afli înțelegere și obții sprijin. Costul acestor seminarii este separat, în valoare totala de 150 lei (pentru cele 3 întâlniri a cate 2 ore fiecare).

Asuma-ți responsabilitatea pentru viata ta, înscrie-te acum și așează-te pe rândul din fata! Decide ca meriți si participa la Inner Feminine Spring Fest – One Day for a Full Season!

 

INSCRIE-TE AICI!

 

De ce am ales tema Feminității? Cum am înțeles-o eu si De ce este pentru tine?

Toți avem atât energie feminină cât și energie masculină. Ambele sunt complementare si necesare si ambele formează întregul.

În cultura actuală exista o înclinație pentru neutralitatea de gen. Aceasta contribuie, pe de o parte, la crearea de drepturi egale însă, pe de altă parte, neutralizează exprimarea emoțiilor. Un exemplu: vulnerabilitatea este înțeleasă ca o slăbiciune si nu este privita in general tocmai cu ochi buni. Este ceea ce am întâmpinat eu însămi lucrând peste 11 ani în corporații de business, într-o lume majoritara a bărbaților. Aceasta este povestea mea și este despre modul în care eu am înțeles ca trebuie sa ma conformez, pentru a nu “bate la ochi” și a tine “corabia” pe linia de plutire (adică, a servi cat mai bine intereselor companiei): performanta, control și auto-control, asumarea responsabilității, angajament, meticulozitate și rezistenta la frustrare, inițiativă și leadership, productivitate, eficienta, dedicare, inovație, etc.

Intre timp, deci am câștigat bani și recunoaștere profesionala, am realizat ca am pierdut ceva pe drum, în acest mediu extrem de rapid și competitiv. Erau naturalețea, sensibilitatea, bucuria de a împărtăși întâmplările simple din viata de zi cu zi… Atunci am realizat ca ma identific unui rol pe care îl jucam și am început sa înțeleg rostul frământărilor din interior. Imi neglijasem de fapt natura unica, esenta…

Femeia este unica, nu exista substitut pentru ea. Pentru ca dincolo de orice rol pe care il afișează in societate, esența ei răzbate prin calitățile sale esențiale: răbdătoare, grijulie, iertătoare, plina de compasiune, iubire și bunătate, onesta, înțeleaptă, plina de gratie, farmec si gingășie. Feminitatea este un dar special. Ca femei suntem în mod natural mai vulnerabile și mai deschise. Noi avem înnăscută calitatea de a lega, de a crea relații, de a da viata. Si da, trasaturile noastre sunt destinate atragerii bărbaților.

Poate ca rolul si resposabilitatile tale in societate ti-au ascuns din aceste calități. Te-ai gândit ca unul din motivele pentru care simți o stare de nemulțumire, de neîmplinire, este tocmai pentru ca te-ai îndepărtat de natura ta, de vibrația ta primordiala?

Conștiința de sine este despre a aprecia cine esti cu adevărat. Este vorba despre a privi înlăuntrul tău să înțelegi darurile și talentele cu care ai fost înzestrată. Nu este nimic rușinos să fii o femeie și să permiți feminității tale naturale sa se manifeste.

Experții în relații, precum John Gray, autorul cărții Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, explică motivul pentru care există multă confuzie astăzi: am fost învățați să negam cine suntem în mod natural. Femeile au preluat mai multe roluri masculine și s-au împins să acționeze, să gândească și să vorbească mai masculin. Deci, când se întoarce acasă la sfârșitul zilei și vrea să fie femeie, nu știe prea bine cum.

Una din lecțiile mele de viata este sa învăț sa îmi accept și să îmi îmbrățișez latura feminină. Și sa primesc cu bucurie atunci când un bărbat îmi deschide o ușă, îmi tine haina sau ma ajuta cu sacoșele de cumpărături, și sa știu ca cea mai năucitoare recompensa sta într-un zâmbet, o privire și un mulțumesc.

Daca te regăsești prin povestea mea, in mediul de la serviciu sau cel de acasă, atunci acest Workshop – si seminariile cu care acesta se continua – îți este dedicat ție: este o invitație pentru a-ti permite sa (re)descoperi si (re)afirmi latura feminina, puterea naturala de a fi.

 

INSCRIE-TE AICI!

 

Iti sunt alaturi:

Mirela Ivaz                                        

Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance RYT500 si STED Council (India).

Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru menținerea îndelungată a sănătății corpului, mintii si sufletului a început la vârsta de 15 ani. Ea m-a condus in India, la sursa, pentru aprofundarea “științei vieții”.

In India am beneficiat de îndrumarea directa a medicilor specialiști in Ayurveda si Yoga. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare School of Ayurveda and Panchakarma – din Kannur, Kerala, scoală acreditata si aflata sub controlul guvernului indian. De asemenea, tot în India, unde merg regulat pentru studiu și practica, am obținut cel mai înalt nivel de certificare – Yoga Teacher RYT500, eliberat de cea mai puternica organizație internațională de standardizare în domeniul Yoga, Yoga Alliance.

Ceremonia de absolvire: eliberarea certificatelor de catre profesorii doctori in Ayurveda si Yoga Therapies ai School of Ayurveda & Panchakarma din India. Aici, o parte din comitetul profesoral: Dr. Rajesh Deven, Dr. Sapna, Dr. Soumya, Dr. Nidhiya.

Experienta mea împărtășită cu tine vine in urma studiului aprofundat, explorării si practicii personale si a lucrului direct cu oamenii.  Pentru ca ma interesează ce este mai bun pentru mine, merg către cei mai experimentați si valoroși traineri, programe, autori si oameni de știință, trec prin filtrul si experienta personala si cu drag vin si îți împărtășesc.

Aduc acum catre tine, Inner Feminine Spring Fest – One Day for a Full Season Workshop.

Ma simt onorata si sunt recunoscătoare pentru ca m-ai ales sa fac parte din parcursul tău, sa pot contribui la zâmbetul si starea ta de bine, dobândirea unor reflecții personale valoroase, acele momente “aha”.

In sala de practica, in India, alaturi de Dr. Sajna si Dr. Nidhiya.

Alături de Dr. Shimji, director al Spitalului Soukhyam – Ayurvedic, Naturopathy,Yoga Hospital din Kerala, de a cărui îndrumare directa am beneficiat si care mi-a permis sa îmi desfășor practica in spitalul condus de dansul.

Am conceput acest Workshop special pentru ca interacțiunea noastră sa fie una personala.  Beneficiezi de atenția si experienta mea, pentru a prelua cat mai multe cunoștințe. Vei fi capabila sa le aplici imediat. Acesta este motivul pentru care am limitat numărul de locuri la 12.

Înscrie-te și trimite-mi un mesaj pe adresa de email la contact@ivaz.ro ori un SMS la numărul 0741.267.160. Voi lua legătura cu tine pentru a-ti oferi detaliile necesare plății.

Pe parcursul întâlnirii noastre din 18 martie vei avea din partea casei apa, ceai adus din India, fructe, gustări de casa. Pentru masa de prânz avem dedicata o ora, îți poți aduce un sandviș sau comandam catering.

Te astept cu drag,

Mirela Ivaz

Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor

www.ivaz.ro

contact@ivaz.ro

Telefon: 0741.267.160

 

Tu ești cea mai importanta persoana din viata ta!

Poți amâna sau poți acționa ACUM!

INSCRIE-TE AICI!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *