EvenimenteMeditatieSanatateYoga

Yoga Luni cu Mirela Ivaz, Yoga Teacher 500-RYT

Sedintele Yoga saptamanale au devenit deja o traditie care se scurge in timp, in anul 2015.

Studio Yoga din str. Episcopiei nr. 5 (zona Piata Romana, langa Ateneul Roman) este locul unde ma poți întâlni, din 2015, ghidând saptamanal ședințele de Yoga.


Yoga Luni cu Mirela Ivaz, Yoga Teacher 500-RYT

Ce poti experimenta pe parcursul unei sedinte de Yoga?

Pentru 90 de minute lasi deoparte stresul, problemele de acasa si de la serviciu, grijile ce te apasa, te distantezi putin de ele. Petreci constient timp cu tine insuti/insati, lasandu-te ghidat/a in practica yoga, si ii vei cunoaste beneficiile: te simti mai bine, iti privesti problemele dintr-o alta perspectiva, le preiei mai usor, le afli mai usor solutie.
In plus, intalnesti aici o comunitate care te sprijina si te sustine.

Fiecare intalnire este o calatorie tematica abordata in stilul traditional Hatha Yoga ce integreaza concepte din Ayurveda si Medicina Traditionala Chineza, adaptate nevoilor actuale.

  • Secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • Sesiunile de meditatie si respiratie constienta au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Referinte web:

www.ivaz.ro/studio-yoga/
www.ivaz.ro/activitati/

Trainer:

Mirela Ivaz
Yoga Teacher 500-RYT & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance si STED Council (India)

Date de contact:

E-mail: contact@ivaz.ro
Mob: 0741.267.160
————————–————————–————

Detalii organizatorice:

Cand? In fiecare zi de Luni, de la ora 19-20:30. Exceptiile – zilele de sarbatoare/ vacante/ deplasarile pentru studiu – vor fi anuntate din timp.

Unde? Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), București. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunța participarea si completează formularul de înscriere (valabil pentru prima noastră întâlnire): https://goo.gl/forms/gyJp4palkG4y2Jhi2

Acesta ședință nu are contraindicații majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contribuția ta. 

✔️40 lei sedinta yoga drop-in (90 minute)
✔️140 lei abonamentul yoga cu 4 sedinte (cu valabilitate 4 saptamani)

Te gandesti la un cadou inedit 🎁 pe care sa il faci persoanei dragi? Ofera-i in dar o sedinta de yoga sau un abonament de 4 sedinte! Ii vei putea trimite cadoul personalizat! 🎉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *